Anlægning af have

Professionel anlægning af have

Ønsker du at få en anlagt en ny flot have? Det kan være du er træt af den nuværende, lige er flyttet i et nyt hus? Eller at haven trænger til at få fjernet træer, buske eller andet?

Hos R.O Maskinstation kan vi hjælpe med forskelligt jordarbejde såsom udgravninger, flytning af jord eller anlægning af haven. Vi er et ungt, frisk og nytænkende team med en masse gåpåmod, der ikke er bange for at tage fat. Når ærmerne er smurt op, arbejder vi fokuseret og effektivt mod at skabe de bedste rammer for din nye drømmehave. Vi arbejder udfra dine drømme og behov, så vi i sidste ende står med et resultat der lever op til dine forventninger.

Lad os hjælpe dig med at anlægge din drømmehave

Når vi anlægger nye haver hjælper vi gerne med forskellige opgaver. Det kan være alt lige fra forskellige graveopgaver, f.eks. i forbindelse med udgravning til en havedam, en pool, trampolin, bede, anlægning af en ny græsplæne eller andet. Det kan også være du har brug for at få fjernet buske eller træer, og efterfølgende ønsker at få træerne hugget til flis.

Vi har de rette maskiner, udstyr og et engagerede mandskab der står klar til at hjælpe dig i mål med drømmehaven, så du kan få et attraktivt udeareal, der udover at skabe ny glæde i hverdagen også bidrager til en øget ejendomsværdi.

Ring allerede i dag hvis du ønsker et godt tilbud på en ny have

Står du og mangler en professionel og effektiv entreprenør i eller omkring Fredericia, Kolding eller Vejle? Så kontakt R.O Maskinstation allerede i dag og lad os komme med friske nye øjne på opgaven. Så snart vi ved mere om hvad du ønsker lavet, kan vi udarbejde et godt og uforpligtende tilbud.

Kontakt os allerede i dag for at høre mere på telefon (+45) 51 83 40 66, mail r.o.maskinstation@outlook.dk eller via kontaktformularen på siden.