Entreprenør med ekspertise i byggeri og industri

Står du og mangler en kompetent entreprenør til at stå for dit entreprenørarbejde?

På trods af vores unge alder, har vi hos R.O Entreprenør og Landbrugsservice stor erfaring indenfor branchen, og kan udføre et bredt udvalg af ydelser. Der findes derfor næsten ikke den opgave, som vi ikke kan løse for dig. Hos R.O Maskinstation er vi en ung virksomhed med masser af gåpåmod og vi er derfor altid klar til at varetage enhver opgave i led med entreprenørarbejde. 

Vi ligger inde med det helt rigtige udstyr og maskiner til enhver entreprenør opgave og vi vil altid sørge for gode resultater, uanset hvilken opgave du står med.

Ring i dag for en god aftale

Få lavet dit entreprenørarbejde af et kompetent firma

Hos R.O Maskinstation tilbyder vi vores ekspertise til privatpersoner, kunder fra erhvervslivet samt offentlige myndigheder. Vores brede kundebase har givet os erfaring med både store og små opgaver indenfor entreprenør faget. For os er der ingen tjans der er for simpel eller for kompliceret.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

  • Kloakarbejde
  • Forsikringsskader
  • TV-inspektion
  • og meget mere

På vores maskinstation har vi en masse avancerede maskiner, som kan hjælpe dig med dit entreprenørarbejde. Vi har både bulldozer, teleskoplæsser, traktor til græssåning og meget mere.

Kloakarbejde udføres i samarbejde med Jens Jørgen Olesen.

Hvis du har en entreprenør opgave, som vi ikke har nævnte på vores liste, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi er sikre på, at vi kan tage hånd om din opgave.

Skal du have lavet entreprenørarbejde? Ring og få et godt tilbud

Hvis du har brug for hjælp til entreprenørarbejde, så står vi klar til at hjælpe i Fredericia, Kolding, Vejle og omegn.

Vi samarbejder med MF Entreprenør.

Du kan ringe til os på 51 83 40 66 eller sende os en mail på r.o.maskinstation@outlook.dk. Alternativt er du velkommen til at bruge vores kontaktformular og få et gratis tilbud.

Vi glæder os til at høre fra dig.
Kontakt os og hør mere