Gravearbejde

Har du brug for at få udført gravearbejde?

Søger du en fagmand med de rette kvalifikationer til at varetage en større eller mindre graveopgave?

Hos R.O Maskinstaiton er vi et frisk, ungt og pålideligt team af entreprenører, der altid er klar på en ny udfordring. Vi har kompetencerne og maskinparken med diverse store og mindre entreprenør- og gravemaskiner i orden, og derfor kan vi løse det meste grave– og jordarbejde hurtigt og effektivt.

Vi hjælper private og erhvervskunder rundt omkring i Fredericia, Kolding, Vejle og omkringliggende områder. Ring allerede i dag på (+45) 51 83 40 66 hvis du ønsker et godt tilbud på din opgave – så finder vi den bedste løsning til dig.

Entreprenør der klarer alt gravearbejde

Vi kan udføre forskellige graveopgaver som f.eks. kan være:

  • Gravearbejde i forbindelse med anlægning af have
  • Udgravning til huse eller andre byggerier
  • Udgravninger til trampolin, pool, søer eller andet
  • Gravearbejde i forbindelse med veje, parkeringspladser, kabler mm.

Vi tilbyder også udgravninger i forbindelse med kloakarbejde, hvorefter vi også kan hjælpe med at udføre den enkelte kloakopgave. Alt kloakarbejde foretages dog i samarbejde med vores erfarne og dygtige samarbejdspartner Jens Jørgen Olesen.

Når vi udfører gravearbejde er det altid med kunden i centrum, og derfor kan du forvente at vores fokus er på at levere tilfredsstillende og holdbare resultater, samt levere en god service fra start til slut. Vi går nemlig ikke på kompromis med kvalitet.

Lad os hjælpe dig med den næste graveopgave

Skal du i gang med et nyt projekt? Uanset om du skal have udført en større udgravning f.eks. i forbindelse med et byggeri, eller skal have gravet et hul i haven til trampolinen, så kontakt os og lad os hjælpe dig.

Du kan fange os på telefon (+45) 51 83 40 66, mail r.o.maskinstation@outlook.dk eller ved at sende en besked via kontaktformularen her på siden.

Vi ser frem til at høre fra dig.