Jordarbejde

Vi udfører jordarbejde i Fredericia, Kolding, Vejle og omegn

Søger du en kvalitetsbevidst maskinstation til at stå for dit jordarbejde?

Hos R.O Entreprenør og Landbrugsservice er vi en ung virksomhed med masser af gåpåmod og vi er derfor altid klar til at varetage enhver opgave i led med jordarbejde. Vi har det helt rigtige udstyr og maskiner til opgaven og vi vil altid sørge for gode resultater, uanset hvilken opgave du står med i led med jordarbejde.

Trods vores unge alder er vi altid klar på at tage udfordringen op. Vi arbejder for alle slags kunder, som kommer fra alle dele af landet. Dog har vi særligt kunder fra Fredericia, Kolding, Vejle og omegn.

Jordarbejde i høj kvalitet

Når du vælger os som din samarbejdspartner, får du en ung virksomhed, men det rigtige udstyr og hænderne godt skruet på. Hos os er der ingen opgave der er for stor eller for lille. Vi tilgår enhver opgave med gåpåmod og faglig dygtighed.

Vi sørger altid for at indgå i en tæt dialog med kunden, så vi sammen kan danne et overblik over opgavens omfang og finde ud af hvilke maskiner vi skal bruge til den pågældende opgave.

Jord er et levende materiale. Det vil derfor kræve en professionel indsats i forhold til jordarbejde, for at du opnår et resultat der holder. Jordarbejde er også følsom over for vind og vejr, og det er derfor nødvendigt, at arbejdet bliver planlagt nøje, så vi undgår f.eks. våd eller frossen jord.

Lad os stå for dit jordarbejde

Hvis du ikke har hverken tiden, lysten, kompetencerne eller udstyret til at selv kunne udføre arbejdet, så står vi klar til at tage hånd om opgaven. Vi har det helt rigtige udstyr og maskiner, så du kan trygt overlade dit jordarbejde til os.

Vores mål er altid at sørge at vores kunder er tilfredse og de får en løsning, som de vil have glæde af i mange år. Vi går altid på kompromis med kvaliteten og hos os er en aftale en aftale.

Vi samarbejder med MF Entreprenør.

Skal du have udført en form for jordarbejde? Ring og få et tilbud i dag

Hvis du har brug for en dygtig virksomhed, der kan sit kram, til at stå for dit jordarbejde, så står vi klar til at hjælpe i Fredericia, Kolding, Vejle og omegn.

Du kan ringe til os på (+45) 51 83 40 66 eller sende os en mail på r.o.maskinstation@outlook.dk. Alternativt er du velkommen til at bruge vores kontaktformular og få et gratis tilbud.

Vi glæder os til at høre fra dig.