Presning og wrapning i Fredericia, Kolding, Vejle og omegn

Står du og mangler hjælp til presning eller wrapning af hæm græs eller wraphø?

Hos R.O Entreprenør og Landbrugsservice er vi en ung virksomhed med masser af gåpåmod og vi er derfor altid klar til at varetage enhver opgave i led med presning og wrapning. Vi har det helt rigtige udstyr og maskiner til opgaven og vi vil altid sørge for gode resultater, og velpressede baller, som er nemme at transportere fra A til B. 

Vi har mange års erfaring med i branchen, og vi kan klare de fleste typer af opgaver. Vi arbejder for alle slags kunder, som kommer fra alle dele af landet. Dog har vi særligt kunder fra Fredericia, Kolding, Vejle og omegn.

Ring i dag for et godt tilbud

Få det meste ud af din høst med presning og wrapning

I takt med høsten er det ofte nødvendigt at få styr på halm, græs og lignende, der skal bruges i årets løb. For at få styr på det hele, er det vigtigt at man får foretaget enten en presning eller en wrapning, som samler dit græs og halm i baller, så du ender med solide græs- og halmballer.

Når græs og halm bliver wrappet vil det blive presset sammen. På den måde er du sikker på, at dit græs eller halm ikke falder fra hinanden, samtidig med at det er let at skille ad, så det kan anvendes i det mængder du har brug for. 

Fordele ved wrapning og presning

Når du vælger at få os til at tage hånd om dit græs eller halm, vil du opleve en masse fordele som:

  • Du får tørre og solide græs- og halmballer
  • Dit græs og halm bliver nemmere at opbevare og stable, så de kan stå tørt.
  • Dit græs- og halmballer er beskyttede mod regn og fugt

Kontakt os og hør mere om vores wrapning og presning

Hvis du har brug for hjælp til wrapning og presning, så står vi klar til at hjælpe i Fredericia, Kolding, Vejle og omegn.

Du kan ringe til os på 51 83 40 66 eller sende os en mail på r.o.maskinstation@outlook.dk. Alternativt er du velkommen til at bruge vores kontaktformular og få et gratis tilbud.

Vi glæder os til at høre fra dig.
Kontakt os og hør mere