Udgravning

Vi udfører alle former for udgravninger

Skal du have udført en form for udgravning?

Hos R.O Maskinstation er vi et team af unge friske og pligtopfyldende entreprenører, der til dagligt udfører diverse opgaver indenfor landbrug og entreprenørarbejde, herunder forskellige udgravninger. Vi har kompetencerne og en omfattende maskinpark, med både større og mindre maskiner der egner sig til forskellige opgavetyper.

Nogle af de udgravninger vi kan lave er følgende:

 • Udgravning til fundament
  Skal du have bygget et hus, garage, eller en anden bygning? Så hjælper vi med grave ud til fundamentet.
  Først afmærkes arealet hvor fundamentet skal være, hvorefter udgravningen kan begynde. Inden gravearbejdet går i gang, tager vi naturligvis en snak med dig og forventningsafstemmer, så der er styr på alle detaljer, så vi får et præcist resultat.
 • Udgravning til trampolin
  Drømmer du eller børnene om at få en nedgravet trampolin i haven? Ved at nedgrave trampolinen øges sikkerheden, og risikoen for at børnene kommer til skade mindskes. Derudover integreres trampolinen flot i haven ved at blive gravet ned, og bliver mindre iøjnefaldende, samtidig med at du slipper for bekymringer om den blæser væk, på dage hvor vinden tager fat.
  Det er en hård opgave at grave trampolinen ned og der skal flyttes en masse jord. Vi har de rette maskiner til at hjælpe med at grave hullet og flytte jorden, så du hurtigt kan få trampolinen på plads, og I kan få glæde af den.
 • Udgravning til pool
  Overvejer du at få etableret en lækker pool i haven, hvor man kan køle ned og slappe af med venner og familie i de varme sommermåneder?
  Første step i processen, er valget af faconen og størrelse. Derefter kommer opmålingen og så begynder det hårde arbejde, nemlig udgravningen. Skal man selv i gang med skovl og håndkraft er det et hårdt arbejde. Lad i stedet os hjælpe – med vores maskiner kan vi hurtigt og effektivt grave ud til jeres drømme pool.

Kontakt os hvis du skal have have udført gravearbejde

Er du interesseret i at høre mere, eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud? Så kontakt os allerede i dag og lad os høre mere om opgaven. Når vi ved mere om hvad du skal have lavet, kan vi udarbejde et godt tilbud.

Vi hjælper både private og erhvervskunder rundt omkring i Fredericia, Vejle, Kolding og nærliggende områder.

Ring til os og hør mere på telefon (+45) 51 83 40 66 eller send en besked til vores mail r.o.maskinstation@outlook.dk eller via kontaktformularen her på siden, så vender vi retur hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!